Sydän ja refleksologia

Sydän ja refleksologia

165,00 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Lataa tästä tiedote Tampereen kurssista!

Sydänoireet ovat monelle harmillisen tuttuja; kaikki oireet eivät kuitenkaan kerro sydänlihaksen huonosta voinnista, vaan syitä voi olla monia muitakin. Tähän pureudumme tässä seminaarissa.

Erilaiset immunologiset ongelmat ovat lisääntyneet valtavasti viimeisten vuosien aikana. Syitä tähänkin on monia: ympäristö, ravitsemus, globaalisuus jne. Kuitenkin yksi, joka tuntuu usein unohtuvan, on oma ”sisäinen biokemiamme”, johon tunnetilat ja tunnelukot vaikuttavat voimakkaasti. Emotionaalinen olotilamme vaikuttaa vahvasti keholliseen hyvinvointiimme. Stressin ja emotionaalisen epätasapainon vaikutus hormonaaliseen ja immunologiseen tilaamme voi olla todella kuormittava. Seurauksena saamme erilaisia tulehduksellisia tiloja, lihaskireyksiä, aineenvaihduntahäiriöitä, ja kehomme joutuu epätasapainoon, joka voi johtaa pitkäänkin sairauskierteeseen.

Sydämellisessa seminaarissamme tarkastelemme yllämainittuja asioita refleksologian kannalta teorian, demonstraatioiden ja harjoitusten avulla. Käymme läpi refleksologisia hoitomenetelmiä.

Syventävä kurssi.

Pääsyvaatimuksena kurssille MedikaNOVAn koulutusohjelman mukainen taso 6.

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 639 231
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook