Kouluttajat


Anna-Kaarina Lind

Refleksologi, fysioterapeutti
Anna-Kaarina vastaa MedikaNovan toiminnasta sekä refleksologien koulutuksesta Suomessa ja Virossa. Yhteistyö muiden opettajien sekä ruotsalaisen refleksologian tutkijan ja kehittäjän Karl-Axel Lindin kanssa on kuitenkin tiivistä. Anna-Kaarina on tehnyt hoitotyötä vuodesta 1973 ja refleksologiaakin jo vuodesta 1986. Anna-Kaarina on kysytty luennoitsija erilaisissa terveyttä- ja hyvinvointia käsittelevissä tilaisuuksissa, kuten. messut ja seminaarit.


Sari Alamaunu

Fysioterapeutti AMK, Refleksologi

Omat kokemukseni refleksologiasta tulevat jo varhaisesta lapsuudesta. Äitini on myös käynyt Medika Novan refleksologian kurssit ja sain ollamonesti harjoituskappaleena. Ehkä juuri tämä kokemus on johtanut minut Medika Novan kursseille. Refleksologian opintojen lisäksi olen käynyt lukuisia fysioterapian lisäkoulutuksia. Minulla on myös intialaisen päähieronnan ja äänimaljahoitajan koulutus.

Erilaiset ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni ja tykkään todella työskennellä ihmisten kanssa. Nyt mukaan on tullut refleksologian opettaminen Medika Novan kursseilla. Opetustyöstä olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja olen innolla ottanut tämän mahdollisuuden vastaan.


Nelli-Onneli

28.8.2019-
Hoito-/toimistokoira

Ninnin seuraajaksi saapui pienen pieni Nelli-Onneli, joka on jo aloittanut hoito- ja toimistotyöt. Hän on vielä ”harjoittelija”, mutta on oppinut nopeasti. Nelli-Onneli on tilanteen mukaan myös mukana kursseilla.


Seppo Lind

Erikoisfysioterapeutti, terveydenhuollon maisteri, psykoterapeutti
Seppo toimii kouluttajana peruslääketieteen opintoihin kuuluvassa terveyskasvatuksen ja psykosomatiikan osuudessa. Hänellä on pitkäaikainen kokemus hoito- ja koulutus- sekä tutkimus- ja johtamistyössä.


Marja Jokela

Refleksologi, NLP Master, Fytoterapeutti

Marja on toiminut refleksologina vuodesta 1995 hoitaen asiakkaita vastasyntyneistä vaareihin. Hän on edistänyt täydentävien hoitomuotojen edustajien ammatillisuutta niin Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:ssä, kuin Suomen Refleksologit ry:n aktiivina. SR ry:n puheenjohtajana hän on toiminut 12 kauden ajan. Pitkän yrittäjäkokemuksen ja aiemman kaupallisen koulutuksen pohjalta Marja on kouluttanut Luontaisterapiat ammattina-osiota useissa eri alan koulutuksissa. Hän toimii myös luennoitsijana ja ohjelmapalveluyrittäjänä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyen. Refleksologiaa Marja on kouluttanut vuodesta 2016.


Ninni

25.2.2005-24.7.2019
Hoito-/toimistokoira

Ninni saapui toimistolle vuonna 2005 ja oli tilanteen mukaan myös mukana kursseilla. Ninni siirtyi toisenlaisiin toimistotehtäviin heinäkuussa 2019.