Refleksologia lapsettomuuden hoidossa osa 2/3 (verkkokurssi)

75,00 

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Osasto:

Kuvaus

Koko verkkokurssi jakautuu kolmeen osioon/moduliin. Niissä käydään läpi merkittävimpiä naisen elämänkaaren hormonaalisia vaiheita: kuukautisten aikaa, mahdollista lapsettomuutta, raskauden aikaa, synnytykseen valmistautumista ja itse synnytystilannetta ja vaihdevuodet.
Refleksologinen hoito tehdään turvallisesti, suunnitellen ja laatien jokaiselle yksilöllinen hoitosuunnitelma. Me emme koskaan puutu lääkärin määräämiin, ehdottamiin hoitoihin tai toimenpiteisiin emmekä tee diagnooseja. Refleksogia parhaimmillaan toimii luomalla keholle mahdollisimman hyvät olosuhteet löytää harmonia/tasapaino ja siten auttaa naista hormonaalisissa kausissa, jotka voivat aiheuttaa arkeakin piinavia oireita.

Ensimmäinen osio käsittelee kilpirauhasasioita, kuukautisiin liittyviä ongelmia ja vaihdevuosien oirekuvia. Refleksologia voi näissä vaiheissa tuoda helpotusta ja apua tilanteisiin, joissa ”hormonimyrskyt” häiritsevät
arkea.

Toinen, eli tämä osio keskittyy lapsettomuuteen, vaikeuteen tulla raskaaksi vaikka kuinka haluaisi. Kukaan ei voi taata, että aina hoito päättyisi toivottuun tulokseen, mutta kokemukset refleksologian vaikutuksesta ovat olleet positiivisia.  uitenkin aina tästä hoidosta keho ja mieli hyötyvät rentoutumisena, unenlaadun paranemisena, stressitason lieventymisenä. Näistä voi olla merkittävä apu siihenkin että uusi elämä voi saada alkunsa.

Kolmas osio käsittelee raskauden aikaa ja miten refleksologialla voidaan turvallisesti helpottaa joskus hankaliakin raskauden tuomia vaivoja: pahoinvointia, turvotuksia, lihaskipuja/kireyksiä, unihäiriöitä ja miten kehoa voidaan auttaa valmistautumaan synnytykseen.

Lisäksi käymme käytännönläheisesti läpi miten voimme synnyttäjää auttaa rentoutumaan, lievittää kipuja. Keskitymme siihen miten saisimme tilanteen sellaiseksi että synnytys etenee luontaisesti hyvin jättäen sekä synnyttäjälle että syntyvälle lapselle synnytyksestä ainutlaatuisen, seesteisen mielikuvan ja muiston.

Voit ottaa joko osion kerrallaan tai sitten koko kolmen kurssin kokonaisuuden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...