Ale!

Refleksologian verkkokurssi taso 1

255,00 

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Osasto:

Kuvaus

Refleksologian ja vyöhyketerapian verkkokurssi

Huomio! Kurssisivu on auki ostosta 4kk.

Nyt sinulla on mahdollisuus käydä refleksologian/vyöhyketerapian koulutusohjelmamme taso 1 verkkokurssina, hyvin edulliseen hintaan.

Miten kurssi erottuu lähikurssista?

  • Verkkokurssi on suunnattu hoitoalan ammattilaisille tai siksi aikoville. Siksi anatomian osuus ei ole yhtä laaja kuin yleisessä peruskurssissamme. Muutoin verkkokurssin sisältö vastaa täysin normaalin lähikurssin sisältöä.
  • Lähikurssin tuntimäärä on n. 40h.

Miksi verkkokurssille kannattaa tulla mukaan?

  • Säästät selvää rahaa valitsemalla verkkokurssin moduuli ykköseen. Loput kurssit tehdään lähiopinnoin.
  • Verkkokurssin videomateriaali on erittäin selkeää ja sitä on helppo seurata. Löydät tarvittavan tiedon nopeasti ja saat demohoidoissa aina aitiopaikan seurata hoitoa, kenenkään pää ei ole edessä missään vaiheessa. ?
  • Voit kerrata kaikkea materiaalia niin paljon kuin ikinä tarvitsee.
  • Kirjallinen materiaali on ladattavissa itselle.
  • Voit aikatauluttaa opintosi omien kiireidesi mukaisesti.

Mitä on refleksoginen vyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia. Pyrimme palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.

Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, ei ainoastaan jalkateristä ja alaraajoista. Jalkaterien lisäksi heijastejärjestelmiä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa.

 

Mihin vyöhyketerapian/refleksologian vaikutus perustuu

Vyöhyketerapia ja refleksologia ovat menetelmiä kehon omien voimavarojen elvyttämiseksi. Niiden avulla voidaan poistaa ja avata kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä.

Vaikka tieteellinen teoria vaikutusmekanismeista puuttuu, on vyöhyketerapian toimivuudesta paljon kokemusperäistä tietoa. Keholla olevat vyöhykkeet ja heijasteet ovat myös sähköisin laittein todennettavissa sekä sormin ja silmin havaittavissa, sillä niiden ilmaantuminen voi aiheuttaa erilaisia ihonmuutoksia.

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, joka perustuu siihen, että keho heijastuu pienoiskoossa muualle kehoon. Menetelmä löydettiin jo 20-luvulla Pohjois-Amerikan intiaaneilta.

Vyöhyketerapiaa vai refleksologiaa?

MedikaNOVA käyttää rinnakkain termejä refleksologia ja koko kehon vyöhyketerapia erotukseksi klassisesta vyöhyketerapiasta. Refleksologia-termi on käytössä mailmanlaajuisesti.

MedikaNOVAN refleksologian koulutus perustuu ruotsalaisen refleksologi Karl-Axel Lindin menetelmään ja materiaaliin, joihin MedikaNOVALLA on yksinoikeus Suomessa. Karl-Axel Lind on vyöhyketerapian huomattavimpia tutkijoita ja kehittäjiä länsimaissa. Hänen suurin työnsä liittyy koko keholla sijaitsevien refleksologisten järjestelmien systemaattiseen kartoitukseen.

 

Taso 1

Opiskelu alkaa jalkaterän heijastejärjestelmästä ns. Systeemi 1. Kurssi on samalla johdanto refleksologiaan. Perussäännöt, jotka hallitsevat refleksologiaa alusta loppuun, käydään huolella läpi. Opiskellaan käsittelytek- niikat, hoitamisen alkeet ja mahdolliset hoidon vasta-aiheet. Saadaan myös ohjeet harjoitushoitojen tekemi- seen ja kirjaamiseen. 1,8 op.

Lähikurssin normaalihinta: 349 €

Verkkokurssina vain 255€

Kurssin voi maksaa verkkokaupassamme myös osamaksuna valitsemalla pankkinappien seasta jousto-maksu  vaihtoehdon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.