Hoitola

Fysioterapeutti, refleksologi, refleksologian kouluttaja

Anna-Kaarina on kouluttanut refleksologeja vuodesta 1987 lähtien sekä tehnyt hoitotyötä vuodesta 1973 lähtien. Hoitotyön lisäksi Anna-Kaarina luennoi, kouluttaa, kirjoittaa ja on mukana myös kansainvälisessä refleksologiatoiminnassa. Hänen ensimmäinen kirjansa Vyöhyketerapia ja refleksologia terveyden tukena ilmestyi 2001 ja toinen kirja Vyöhyketerapia ja refleksologian koliikkivauvan hoidon tukena vuonna 2008.

Refleksologinen vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia, jotka ovat näitä tiloja aiheuttavat.

Refleksologisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko kehoa eikä vain jalkaterän heijasteita; näin hoito suuntautuu tehokkaimmin kyseiselle ongelma-alueelle. Hoito tapahtuu eri puolilla kehoa olevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä ja ratoja hieromalla ja painelemalla. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää, vaikka terapeutti etsiikin erityisesti aristavia heijasteita.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa.

MedikaNOVA järjestää myös kaikille avointa koulutusta refleksologisessa vyöhyketerapiassa.

Vauvojen koliikkihoito

Koko kehon vyöhyketerapiaa eli refleksologiaa voidaan soveltaa myös pienten vauvojen käsittelyyn. Koulutetun refleksologin antama hoito on turvallista ja hellävaraista, sillä käsittely tapahtuu aina kiireettömästi ja vauvan ehdoilla. Usein se tuottaa vauvalle myös suurta mielihyvää.

Koliikin hoidosta on erinomaisia kokemuksia: 1-6 hoitokertaa riittää yleensä koliikin nujertamiseen ja helpottamaan vauvan oloa. Ensimmäiset hoidot pyritään antamaan 1-2 päivän välein; kokemusten mukaan teho on silloin parhaimmillaan. Äidille annettavat kotihoito-ohjeet ja mahdollinen ravintoneuvonta saattavat myös rauhoittaa kokonaistilannetta.

Koliikkivauvan vyöhyketerapeuttisen hoidon voi itse opiskella verkkokurssin avulla. Lue lisää täältä!

Meillä on myös myynnissä Koliikkivauvan hoitovideo/dvd ja nyt myös Anna-Kaarina Lindin kirja koliikkivauvan refleksologisesta hoidosta.

Vastaanotto

Anna-Kaarina Lindin vastaanotto  tiistai ja keskiviikko

Niemenmaantie 30 F 21 33960 Pirkkala

****

Muita Medika Novan koulutuksen saaneita vyöhyketerapeutteja/refleksologeja

eri puolella Suomea voit hakea mm.    https://suomenrefleksologit.fi/

****

Ajanvaraukset:

Email: [email protected]

Hinnat

Koliikkivauvan refleksologinen hoito 60 min 50 €
Vyöhyketerapia, refleksologia 60 min 60 €
Konsultaatio 60 min 63€