Rosenserien

Luonnollista ja ekologista ihonhoitoa

Luonnollisen ja ekologisen ihonhoidon kysyntä on jatkuvasti lisääntymässä. Rosenserienille tämä ei kuitenkaan ole uusi ilmiö. Jo 1980-luvulla Laine Nilsson ja Agneta Törnqvist perustivat Rosenserien -ihonhoitosarjan luonnonmukaiseksi vaihtoehdoksi ihon- ja kauneudenhoitoon. Tuotanto perustuu korkealuokkaisiin, luonnollisiin ja ekologisiin raaka-aineisiin.

Rosenserienin toiminta-ajatus perustuu pienimuotoisuuteen, joka mahdollistaa korkeatasoisen laaduntarkkailun. Tämä koskee sekä ekologisten raaka-aineiden valikointia että huolellista valmistusta. Rosenserienille on myönnetty Joutsenmerkki, joka myös takaa sen, että tuotteet täyttävät korkealle asetetut ympäristö-, terveys- ja laatuvaatimukset.

Rosenserien Ruotsissa Vuoden luonnonkosmetiikkasarja vuonna 2008.

Rosenserien -tuotteet sisältävät raaka-aineita, jotka tunnetusti eivät ole allergisoivia. Tuotteita ei testata eläimillä ja Rosenserien löytyy Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta. Synteettisiä lisäaineita tai keinotekoisia hajusteita tuotteissa ei käytetä, sen sijaan tuotteissa on raikas ruusuöljyn tuoksu, jota myös monet tuoksuallergikot sietävät. Rosenserien -tuotteet ovat pH-tasapainotettuja ja niiden teho perustuu tasapainoiseen vitamiini-, mineraali-, proteiini-, hivenaine- ja antioksidanttikoostumukseen.

Tutustu Rosenserien -tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme!

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 639 231
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook