Arctic Nutrition

Arktisessa luonnossa kasvavat maailman elinvoimaisimmat marjat ja yrtit – Sinun hyvinvoinniksesi.

Viimeisten vuosikymmenten voimakkaat muutokset ovat vieneet meidät liian kauas luonnosta, terveellisistä elämäntavoista sekä elinvoimaisesta ravinnosta, joka pitää meidät terveinä ja energisinä. Päivittäisen ruokamme ravintoainepitoisuudet ovat romahtaneet jyrkästi. Myös kiireinen elämänrytmi, stressi ja teollisesti käsitelty ravinto kuormittavat terveyttämme ja vastustuskykyämme.

Wild Food -tuotesarja

Suomalainen Arctic Nutrition on vastannut tähän haasteeseen kehittämällä Wild food -tuotesarjan. Arctic Nutrition tarjoaa luontaista ja maailman elinvoimaisinta, ääriolosuhteissa kasvanutta villiravintoa täydentämään alati lisääntyvää ravintoainevajetta. Raaka-aineet käsitellään hellävaraisesti ilman kuumentamista, näin säilyttäen niiden luonnollisuuden ja elinvoiman.

Tuoteperheeseen kuuluu kuusi tuotetta:
Arctic Elixir
Arctic Sun
Arctic Oils
Arctic Extreme
Arctic Booster
Arctic Vital
Kanta-asiakkuus

Arctic Nutrion -kanta-asiakkaana saat monenlaisia mahdollisuuksia sekä etuja. Saat tuotteista suoraan 30% alennuksen (jopa 35% alennuksen, mikäli teet ns. ”kymppitilauksen” eli tilaat vähintään 10kpl tuotteita kerralla). Kerrytät myös ostoistasi bonusta. Asiakkuuden myötä saat paljon tietoa ravinnosta ja tuotteista terveytesi ylläpitäjänä.

Kanta-asiakkuuden lisenssimaksu on 50€. Maksu on kertamaksu, jonka jälkeen lisämaksuja (vuosimaksuja tms.) ei ole. Asiakkuus ei myöskään velvoita tilaamaan tuotteita. Kanta-asiakkaana voi olla yksityishenkilö tai yritys.

Lisätietoja kanta-asiakkuudesta antaa Arctic Nutrition edustaja Anna-Kaarina Lind (anna-kaarina.lind(at)medikanova.fi, puh. 0400 639 231).

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 639 231
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook