Tuotesarjat

Tuotesarjat

 

Arctic Nutritionarctic

Arctic Nutrition on ravintolisätuotesarja, jonka pohjana ovat arktisen luonnon rankoissa olosuhteissa kasvaneet marjat ja kasvit. Nämä kasvit ovat täynnä terveydelle hyödyllisiä ainesosia ja kaikki tuotteet on valmistettu vain kylmämenetelmillä – näin varmistaen, että raaka-aineiden koko elinvoimaisuus saadaan hyödynnettyä.

rosenserien

Rosenserien

Rosenserien on ruotsalainen, luonnonmukainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet on valmistettu puhtaasti biologisista raaka-aineista. Tuotteisiin ei ole lisätty vettä, alkoholia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä aineita. Pohjana on käytetty aloe vera -geeliä, joka parantaa tuotteen säilyvyyttä ja vähentää säilöntäaineiden määrää. Sopii koko perheelle!

 

Jeunesse

jeunesse2

Jeuenesse – tuotesarjaan kuuluu Luminesence™ -ihonhoitotuotteet sekä ravintolisät. Luminesence™ -tuotteet eivät ole pelkästään kauneudenhoitotuotteita vaan ne perustuvat uudelle patentoidulle kantasoluinnovaatiolle, joka auttaa soluja uudistumaan. Tämä teknologia auttaa ehkäisemään sekä häivyttämään ikääntymisen merkkejä iholla. Myös ravintolisät on suunniteltu uudistamaan ikääntyvän ihon solukkoa. Tuotteet sisältävät juuri oikeat yhdistelmät vitamiineja, antioksidantteja ja muita ravintoaineita, jotka auttavat ihoa palautumaan ja uudistumaan.

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 639 231
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook