Arctic Extreme

Arctic Extreme

44,00 

Spirulina-mustikkavalmiste, 100 tablettia.

Kuvaus

Luonnon oma ravintoainepommi!

Arctic Extreme on Arctic-tuoteperheen uusin tulokas. Se on spirulina-mustikkavalmiste. Yksi ainoa puriste vastaa ravintoainesisällöltään 100g tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja!

Spirulina

Spirulina on valittu vuonna 1974 YK:n ravintokonferenssissa maailman parhaimmaksi vaihtoehtoiseksi ravinnonlähteeksi. Spirulina on maailman ravintorikkain kasvi. Spirulinassa on 300% enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300% enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900% beetakaroteenia kuin porkkanassa.

Havaji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. Tuotteessa käytetty makean veden Spirulina Pacifica on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia.

Mustikka

Mustikka valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi Suomessa ja se onkin tunnetuin supermarjoistamme. Suomessa villinä kasvava luonnonmustikka (Vaccinium myrtillus) on jopa tunnetumpaa pensasmustikkaa (Vaccinium corymbosum) ravintoainerikkaampi. Esimerkiksi luonnonmustikan antosyaanipitoisuus on huomattavasti pensasmustikkaa korkeampi.
Mustikan antosyaanit auttavat pitämään yllä silmän normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.

Pakkauksessa 100 tablettia.
Käyttö: 2-3 tablettia päivässä. Tämä sisältää 800-1200 mg spirulinaa ja 200-300 mg mustikkaa.

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 393 765
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook