Vyöhyketerapia ja refleksologia koliikkivauvan hoidon tukena

Anna-Kaarina Lindin kirjauutuus
VYÖHYKETERAPIA JA REFLEKSOLOGIA KOLIIKKIVAUVANHOIDON TUKENA
– opas vanhemmille ja muille vauvaa hoitaville

Uutuuskirja on opas koliikkivauvojen hoitamiseen lääkkeettömällä, turvallisella, kivuttomalla ja tehokkaalla menetelmällä. Vyöhyketerapiaa ja refleksologiaa voi monella tavalla soveltaa helpottamaan pienen vauvan oloa. Lisäksi se antaa voimakkaan läheisyyden tunteen ja vahvistaa pienen vauvan ja häntä hoitavien henkilöiden välistä tunnesidettä. Kosketuksen merkitys on äärettömän suuri.

Tämä kirja on oppaasi ja työkalusi auttaessasi pientä vauvaa hänen aloittaessaan pitkää elämän taivaltaan. Kun tällä tavalla vauvaa hoitamalla voit edes hiukan lievittää, rauhoittaa tai edes lohduttaa hänen oloaan, on se iso sijoitus tulevaisuuteen. Rakastavalla koskettamisella me ravitsemme niin vauvan kehoa, sielua kuin mieltäkin.

Kirja sisältää myös laajan tietopaketin raskaana olevan naisen ravinnosta. Ravitsemustekstin on laatinut ravintoneuvoja,homeopaatti Maarit Enne.

Kirjan hinta 35 euroa.
Voit tilata tuotteen Verkkokaupasta. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan useamman kappaleen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@medikanova.fi tai puhelimitse 0400 393 765.

kirja

Yhteystiedot

Medika Nova Oy
Niemenmaantie 30 F 21
33960 Pirkkala

puh: 0400 639 231
email: toimisto@medikanova.fi

Liiity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa koulutuksista, hoidoista ja tarjouksista!


Ajankohtaista

Facebook